ERZURUM / PASİNLER - Alvarlıefe Anadolu Lisesi

Mrt

18Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü şerefine okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından program düzenlendi.

Mrt

13 Mart Pasinlerin Kurtuluşu ilçe genelinde düzenlene programla kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü münasebetiyle okulumuzda tören gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı kapsamında düzenlenen liseler arası kompozisyon yarışmasında Okulumuz öğrencilerinden Dilek TURNALI ve Medine DAL dereceye girmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Kütüphaneler Haftası kapsamında “Edebiyat Milyoneri” aldı bilgi yarışması yapıldı.

Mrt

11. Sınıf öğrencilerimiz Teknoloji yaralı mıdır? Zararlı mıdır? Konulu münazara etkinliği gerçekleştirdi. Katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen "Deyimler ve Atasözleri" ile ilgili öğrencilerimizin yaptığı resimlerle sergi düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğünün düzenlediği Vatan Kahramanları Buluşması programında okulumuzda Kıbrıs Gazisi Hasan KIZILCA 'yı konuk ettik. Bu güzel sohbet için kendisine çok teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizle Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz tarafından Dîvânu Lugâti't-Türk kapsamında “ Anlamını Bul “ etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Pansiyon öğrencilerimizle Erzurumun tarihi mekanları gezdik. Günümüzde devam etmekte olan ve azalan mesleklerle ilgili bilgiler edindik.

Ock

11  ve 12. sınıf öğrencilerimiz; 1. dönem sonu DYK Tam Kapsam Değerlendirme Sınavına katıldılar.

DEĞERLERİMİZİN YAŞATILMASI

ÖDÜLLÜ DENEME